חייגו עכשיו!ייעוץ בוואטסאפ

6 טיפים להזמנת דוכני מזון

6 טיפים להזמנת דוכני מזון

לפרטים נוספים חייגו 072-2119587

הולך להיות טעים!

6 טיפים להזמנת דוכני מזון

IMG_20180114_210155_259

דוכני מזון הם טרנד שסחף את עולם האירועים ורבים מבעלי האירועים מעדיפים להזמין דוכנים לאירועים על פני שירות הקייטרינג השמרני של הגשה אישית עם מלצרים. דוכני המזון מעניקים לכל אירוע אווירה עדכנית וצעירה ותחושה של אירוע יוקרתי ומושקע.

לא משנה אם תבחרו בקייטרינג בשרי או קייטרינג חלבי, לא חשוב איזה אירוע אתם עורכים, אירוע משפחתי, אירוע עסקי, כנס לעבדים ועוד, דוכני המזון של חברת "נויה פוד" מתאימים לכל סוג של אירוע!

 

טיפים להזמנת דוכני מזון – 6 טיפים שאתם חייבים להכיר

1. מילת המפתח בהזמנת דוכני מזון לאירוע היא הגיוון. אירוע עם דוכני מזון חייב להיות אירוע עם שפע של מאכלים וסגנונות מגוונים כדי שכל אורח ימצא בו משהו לאכול. מי שצמחוני יוכל למצוא מאכלים המתאים לעקרונות האכילה שלו, מי שמקפיד על אוכל כשר, ימצא מאכל העונה על כללי הכשרות, מי שאלרגי למאכל מסוים, ימצא אלטרנטיבה הולמת ועוד. דוכני המזון פועלים לאורך כל האירוע והם צריכים להעניק לכל אורח את האפשרות לבחור מה הוא יאכל ומתי הוא יאכל את המנה שהוא אוהב.

2. חשוב להקפיד על המראה האסתטי ועל העיצוב של הדוכן. דוכני המזון צריכים להיות חגיגה של טעמים, צבעים ועיצוב מרהיב. ככל שהעיצוב יהיה יפה ומהודר יותר, כך האירוע יהיה יוקרתי ומרשים יותר.

3. לעיצוב אומנם יש תפקיד חשוב, אך אסור לוותר על הטעם. המנות המוגשות בדוכני המזון צריכות להיות טעימות ועשירות. חשוב להקפיד שחברת הקייטרינג עושה שימוש בחומרי הגלם איכותיים וטריים.

4. כדי שהמאכלים שאתם מגישים יהיו ראויים לאכילה, יש לבדוק שתהליך הכנת האוכל מתבצע בצורה אסתטית, היגיינית ונקייה. כדאי לבקר במטבח שבו מכינים את המגשים ולהתרשם מרמת הניקיון של המקום, של הציוד ושל העובדים.

5. באירועים רבים הכנת האוכל בדוכני המזון מתבצעת במקום מול עיני האורחים. חשוב לבדוק שהמכונות המכינות את האוכל נקיות ומתוחזקות היטב והעובדים במכונה מיומנים ומקצועיים ויודעים לתפעל היטב את המכונות ללא תקלות.

6. את דוכני המזון כדאי להתאים לאופי האירוע. כאשר אתם עורכים אירוע משפחתי, כולם מגיעים לחגוג, יש להם זמן והם יכולים לאכול את האוכל לאט ובנחת, אך באירועים עסקיים האוכל נאכל תוך כדי שיחה ולעתים גם בעמידה. באירועים אלו מומלץ להגיש דוכנים עם "פינגר פוד", אוכל בגודל של אצבע. את המאכלים הקטנים אין צורך לאכול בסכין ובמזלג, אפשר לאכול אותם בידיים ותוך כדי האכילה לנהל שיחות עם עמיתים לעבודה או עם מתחרים.

אולי יעניין אותך:

7 סיבות להזמנת דוכני מזון

קכל היתרונות של קייטרינג בשרי לאירועים