חייגו עכשיו!ייעוץ בוואטסאפ

אוכל לאירועים– אין סוף של אפשרויות

להזמנת אוכל לאירועים איכותי וטעים במיוחד חייגו עכשיו: 072-2119587


אוכל מהווה את אחד המרכיבים הכי מרכזיים בכל אירוע. החיבור שלנו לאכול מתחיל כבר בגיל הינקות. הצורך במזון הוא צורך בסיסי ופרימיטיבי. כשאמא מחזיקה את תינוקה היא מחבקת אותו, מרגיעה ומנחמת אותו ומעניקה לו את תחושת הביטחון לה הוא זקוק כלומר הזנה פיזיולוגית משולבת עם הזנה רגשית כבר מגיל הינקות. כשאנחנו גדלים ומתבגרים אנחנו ממשיכים לאכול ומבקשים בעצם להשיג חלק מאותה תחושה מנחמת ואוהבת שחווינו בילדותנו.

אין זה פלא שגם כשאנחנו עורכים אירועים, לאוכל יש משקל כבד. חשוב לנו להעניק חזרה במעט לאורחים שלנו, המגיעים לאירוע שלנו ומכבדים אותנו בנוכחותם.

בכל אירוע, האוכל הוא הדלק. גם בסופו של אירוע, מה שידברו עליו האורחים זה האוכל. מתי הוגש, באיזו צורה הוגש ומה הייתה רמת האוכל באירוע. האתגר העיקרי של המארחים הוא לגרום לאורחים ליהנות באירוע ולפנק אותם עם אוכל טעים ומשובח.

אין מי שעורך אירוע ואינו טורח לעשות סקר שוק רציני בין ספקים שונים, בודק סגנונות שונים של אוכל ואופני הגשה שונים ובלבד שיתאימו לסגנון האורחים שהוזמנו לאירוע.

כיום יש מבחר רחב של חברות המציעות לנו אוכל לאירועים. במגוון של סגנונות.

כיום ניתן לבחור מבין מספר סגנונות של אוכל לאירועים:

  • בשרי–חגיגת בשרים ייחודית שבאה לענות על אהבת הבשרים של הקהל. זהו אחד הסגנונות המאוד מבוקשים. – להזמנת קייטרינג בשר
  • חלבי– נותן מענה גסטרונומי לקהל רב וללא מעט ציבורים כמו צמחוניים, דתיים, מסורתיים וחילוניים. האוכל החלבי הינו קל לעיכול המאפשר להגיע לתחושת שובע אך גם ליהנות מלאי אנרגיה.
  • טבעוני–חומרי גלם על טהרת הטבעונות, סייטן, טופו ירקות, פירות, תחליפי חלב ועוד. כל אלו מאפשרים לא לגרוע מאיכות הטעמים והמנות.
  • צמחוני– השוני בין קייטרינג צמחוני לקייטרינג חלבי הוא שבתפריט הצמחוני לא נמצא דגים.
  • ללא גלוטן –מנות שמוכנות ללא גלוטן כך שגם אנשים שהם רגישים לגלוטן יוכלו ליהנות מהאירוע.
  • מלוח
  • מתוק
  • כשר
  • לא כשר

בנוסף ישנם מספר סגנונות הגשה של אוכל לאירועים אותם ניתן לשקול:

  • בופה– הגשה על ידי שולחנות בופה מאפשרת לאורחים לגשת בעצמם ולמלא את הצלחת שלהם כאוות נפשם ללא המתנה למלצר יחד עם זאת עלולים להיווצר תורים סביב השולחן מה שיכול להעיב על הנאת האורחים ולעכב אותם בקבלת האוכל.
  • סביב שולחנות – הגשת המנות באמצעות מלצרים סביב שולחן. זוהי הגשה אישית של המנות לשולחן. נחשבת לנוחה יותר עבור האורחים במיוחד עבור המבוגרים שבחבורה ומכובדת יותר. חשוב לזכור שהמלצר אינו פנוי לשרת את כל האורחים באותה עת.
  • דוכני מזון– מאפשרים גיוון ייחודי בין סגנונות קולינריים ומעניק לאורחים חוויה נפלאה. שילוב של דוכני מזון באירוע יוצר תנועה מאחר והאורחים עוברים בין הדוכנים השונים וכך משוחחים עם האורחים האחרים וגם נהנים כאשר הם צופים בהכנת המנות מול עיניהם.
  • מגשיות אירוח דקורטיביות– מגשיות אלו משלבות בין הגשה אישית לבין הגשה מרכזית. האוכל מגיע לשולחן האורחים ומיועד לכלל האורחים אך כל אורח יכול לבחור מתוך המגש את מה שמתאים לו ביותר ועל ידי כך לבנות את המנה האישית שלו.

להזמנת מנגליסט שיעשה את האירוע שלכם מושלם!

דילוג לתוכן