נויה סושי מספקת מגוון רחב של סוגי סושי וביניהם סושי מאורז מלא. ניתן לגלגל אותו עם ירקות מגוונים כגון: אבוקדו, גזר, בטטה, טמאגו דגים ועוד. חשוב לבשל את האורז המלא בצורה מדוייקת ומוחלטת ובהקפדה על גודל וצורה אחידה ומרשימה. ניתן לשלב אותו למגוון רחב של אפשריות הכנת סושי בבית בהתאם לבחירת הלקוח.
הנוף של סושיות רבות, כבר נמצא בכל מקום. אנו רואים ברים מהירים של סושי בערים ובכל מקום אחר בארץ. בגלל המודעות לאוכל בריא שרק הולכת וגוברת, ניתן למצוא היום גם סושי מאורז מלא. המאכל הזה שהוא דל שומן ועתיר בוויטמינים, החל להשתדרג עם השנים ולכן, רבים מהשפים מכינים מנות בריאות של סושי שעשויים מאורז מלא ואפילו קינואה. האורז המלא, בניגוד לאורז הלבן, מסייע לנו לשמור על רמות סוכר מאוזנות. ההבדל הגדול בין אורז לבן לאורז מלא, שזה בעצם אותו האורז, רק שהאורז הלבן, הוא מלוטש וחסר קליפה שהיא זאת בעלת הערך התזונתי הרב. מי שמודע היטב לתזונה ולערכים שלה, כמון למשלסושי צמחוני, הם לבטח יעדיפו את כל המאכלים שמכילים אורז, מאורז מלא שהוא טעים לא פחות, אך מלא ערך תזונתי.
סושי מאורז מלא – הערך התזונתי הפך לגבוה יותר
גם כך, יש ערך תזונתי לרולים השונים של הסושי, אבל כאשר מכינים סושי מאורז מלא, ערכו התזונתי יהיה גבוה פי כמה. יש משוגעים לדבר ומעוניינים לאכול מאכלים בעלי ערך תזונתי גבוה שאין בהם שמץ מן האוכל התעשייתי שידוע, כמזיק לבריאות. גם מאכלים מטוגנים הם לא משאת נפשם של אנשים ששומרים על תזונה נכונה. סושי שיש בו טמפורה למשל הוא סושי מטוגן שאין בו את אותו ערך תזונתי כמו סושי שיש בו אורז מלא. שילוב של ירקות בריאים יחד עם האורז המלא כמו: בטטה, אבוקדו וגזר, יכול להיות מעולה עבור תזונה בריאה. השתדלו לבקש קומבינציות מהסוגים הללו.
לא נדיר היום למצוא סושי מאורז מלא
השפים מכירים את הערכים התזונתיים והם החלו להכין קומבינציות של סושי מאורז מלא גם ברולים השונים. ניתן למצוא כבר תפריט בסושיות השונות, שיכיל סושי שיש בו אורז מלא, במקום האורז הבהיר שהכרנו עד כה. ישנם אנשים שסובלים ממחלות שונות והם פונים לטיפול אלטרנטיבי שעוזר והכוונה היא לדיאטה מיוחד. אחד המרכיבים החשובים בדיאטה הזאת הוא האורז המלא. רבים כבר מכילים תפריט קבוע שלהם, כאשר זה נוגע לפחמימות- אורז מלא שהוא בריא יותר ושומר על איזון סוכר בגוף, מינרלים חיוניים ועוד.