מילון סושי

0101286001371649972

מילון סושי

• מאקי – רול צר של אצה שמכיל מרכיב אחד בפנים
פוטומאקי – רול רחב עם אצה בחוץ
• אינסייד אאוט – רול עם אורז בחוץ
• ניגירי – אצבע קטנה של אורז עליה מונח דג או ירק
• סושי סנדוויץ – סושי משולשים מגיע בדרך כלל 4 יחידות
• אינארי – כיסוני אורז עטופים באצה עם מילוי של דג או קוויאר
• קונוס – סושי בצורת קונוס עטוף באצה
• קמפיו – דלעת כבושה
• אושינקו – צנון יפני מוחמץ
• שיטאקי – פטריות לסושי
• טמפורה – תערובת קמחים
• פאנקו – פירורי לחם יפאניים עבים
• טמאגו – חביתה יפאנית
• מירין – רוטב בסיס לבישול אסיאתי מתוק
• וואסאבי – ממרח חריף לסושי {חזרת}
• צ'ופסטיקס – מקלות אכילה
• רול מטוגן – רול אינסייד אאוט או פוטומאקי מצופה טמפורה ומטוגן בפאנקו
• סאשימי – נתחי דג נא
• חומץ אורז – משמש לבישול האורז

קרא עוד על: סושי לאירועים
קרא עוד על: מגשי סושי

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

מאמרים מעניינים

סושי טמפורה

סושי טמפורה מה זה אומר? קיימים סוגים רבים של סושי. כמובן שאם פונים לשירות של מומחים בתחום, כמו למשל נויה

המשך קריאה

הפרטיות שלכם חשובה לנו!

אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לשפר את חווית הגלישה שלכם, להציג פרסומות או תוכן מותאם אישית ולנתח את התעבורה באתר שלנו בעזרת כלי אנליטיקה שונים. בלחיצה על "קבל הכל", אתם מסכימים לשימוש שלנו בהתאם למדיניות פרטיות ולתנאי השימוש.