מתחשק לכם לארח חברים אבל לא בא לכם לעמוד לבשל, לטרוח ואתם גם לא ממש שולטים במטבח. כשהחברים שלכם מגוונים ולכל אחד מהם יש דרישת מזון אחרת, קשה להחליט על אוכל שמתאים לקבוצה גדולה, אבל סושי אשר מסודר בתוך מגשי מסיבה, הוא תמיד עונה על הדרישות והציפיות של כולם.
להזמנת מגשי מסיבה לאירוע ביתי חייגו עכשיו: 072-2119587
גלילי סושי צבעוניים
מאכל יפני המשלב אורז מבושל בחומץ, אצה, ירקות מגוונים ודג נא. הסושי מגיע כשהאצה מגולגלת לגליל הנקרא רול וחתוך לבין 6 עד 12 פרוסות. כל רול מכיל אורז, ירקות ואפשר לשלב דגים שונים ופירות ים. אפשר להכין סושי צמחוני ללא דגים, עם חביתה יפנית. הירקות יהיו בדרך כלל גזר, מלפפון, פטריות מסוימות, בטטה ואבוקדו. לרוב הדגים יהיו נאים, אך אפשר למצוא גם דגים אפויים או צלויים. יש המגוונים עם תוספת של גבינת שמנת לרול או הופכים את הרול כלפי חוץ כך שהאורז הוא בחוץ והאצה בפנים.
כולם אוהבים סושי
טוב, לא ממש כולם. קשה לקלוע לטעמם של כולם אבל סושי הוא פתרון מצוין כשמנסים לקלוע לטעם הרוב. אפשר למצוא סושי צמחוני שיתאים לאלה שנמנעים מבשר ודגים, הוא מתאים לטבעונים, לנמנעים מגלוטן ואפילו לשומרי כשרות בהנחה שמזמינים ממקום מתאים.
מה זה מגשי מסיבה
כשמארחים חברים ואפילו לערב משפחתי כשבא להתפנק כדאי להזמין מגש מסיבה של מגוון רולים. המגש מחולק לתאים כשבכל תא סוג אחד או שניים של רולים כך שיש אפשרות להפרדה מוחלטת בין הנמנעים ממזון מסוים לכל השאר. במרכזו של המגש יוגשו בדרך כלל תוספות לסושי כמו וואסבי שהוא ממרח חריף וג'ינג'ר מוחמץ. המגש הוא שולחני וכל אחד מהסועדים לוקח כמה חתיכות לצלחתו בליווי רטבים כמו סויה, טריאקי או ספייסי מיונז (מיונז מתובל בצ'ילי).
מתאים לאירוח?
מגשי מסיבה מעוצבים וצבעוניים ונעימים מאוד למראה כך שהאורחים ייהנו ממראה העיניים עוד לפני שהתחילו לאכול. אין צורך בבישול נוסף למעט קינוח. תחסכו לכם את ההכנות, הקניות, הבישול וניקיון המטבח לאחר הבישול. סושי מתאים לכל גיל, לכל הרכב של אורחים והוא משביע מאוד אך לא מותיר תחושה של כבדות ועייפות.
מטבחי סושי
כל קייטרינג ומסעדה המתהדרים במנות סושי יוכלו לדאוג ולהכין לכם מגשי מסיבה לפי מספר הסועדים הצפויים. הם יוכלו לסייע לכם בכמות הדרושה, להציע תוספות כמו חמוצים יפנים, קימצ'י, מנות נודלס להעשרת הארוחה וכל שתצטרכו לדאוג לו הוא הקינוח. חשוב להקפיד שהמקום המכין את הסושי יהיה מוכר, מומלץ וחשוב ביותר – נקי. התעסקות עם דגים נאים דורשת מיומנות והקפדה על ניקיון מאחר שמדובר בחומר גלם רגיש וכדי למנוע השלכות מסוימות, יש לנהוג בו לפי כללים מסוימים.
אז מה נשאר?
לערוך שולחן, לחייך לאורחים וליהנות מהערב. את מגשי מסיבה הריקים אוספים בסוף הערב ישר לפח המחזור, שוטפים את מעט הכלים שנשארו והולכים לישון מרוצים.