חייגו עכשיו!ייעוץ בוואטסאפ

5 הסיבות לכך שהתפריט המועדף הוא בשר על האש

חברת הקייטרינג מציעה למארחים בעת תכנון אירועים קטנים כגדולים, משפחתיים או עסקיים מבחר גדול של תפריטים. מאכלים ישראליים, מטעמים המאפיינים מדינות שונות, על טהרת המאכלים הבשריים או החלביים.

לכל סוג אירוע ועל פי השעה שבה הוא יתקיים, מתאימים את ההיצע הקולינרי שהוא המתאים והנכון ביותר. חשוב מאד להתייעץ עם השפים כיוון שהם בעלי ניסיון רב (קראו עוד על שף בשר), ערכו הרבה מאד אירועים ולכן הם  יכולים להוביל את הלקוחות לדרך המוצלחת ביותר, כדי ליצור אירוע יוצא דופן  ומוערך על ידי הקהל.


להזמנת שף בשר פרטי מקצועי חייגו עכשיו: 072-2119587


תפריטים בשריים לאירוע

ההיצע עבור תפריט בשרי הכולל גם דגים בדוכני המזון בכניסה לחגיגה, כולל כמה וכמה אופציות כמו:

  • דגי סלמון במרינדה מפתיעה.
  • פיש & צ'יפס.
  • מעורב ירושלמי שהיא תערובת של איברים פנימיים בתיבול ייחודי.
  • בשר בקר משובח על הפלנצ'ה.
  • עראיס בפיתות קטנות, צלויות וטעימות מאד.
  • פלפל וסיגרים מטוגנים במילוי של תפוחי אדמה או בשר.
  • שווארמה של הודו, פרגיות או משולבת.
  • בשר על האש.

בהתאם לכמות האורחים שאמורים להגיע, מחליטים על כמות דוכני המזון ובהתאם לכך מחליטים מה יוגש בכל אחד מהדוכנים. החשיבה מתמקדת בטעמם של האורחים, בהרכבם, אם יש גם אורחים צמחונים או טבעונים ובהמלצות המקצועיות של השף שיכול להעריך את כמות המזון הנדרשת על פי היקפו המתוכנן של האירוע.

בשר על האש

במקרים רבים הבחירה נופלת על בשר על האש כיוון שהמארחים מודעים לעובדה שאופציה זו תשמח מאד את המוזמנים והם ייהנו מבשרים בטיב מעולה לאורכו של כל האירוע, במגוון רחב מאד של אופציות.

הדרך המומלצת היא הגעה של גרילמן מקצועי לאירוע או כמה מהם וזאת בהתאם לגודלה של המסיבה. חברת הקייטרינג דואגת מראש לאספקה של כל סוגי הבשר, כולל יישון של בשרים ספציפיים כמו האסאדו כדי להשביח את טעמם. במקרים רבים האסאדו הוא גולת הכותרת בחגיגות הכוללות בשר על האש.

בין סוגי הבשר שיוגשו לאורחים:

  • סטיקים אנטריקוט.
  • סטיק של פרגיות או פרגיות על שיפוד.
  • קבבים מזרחיים טריים ופיקנטיים.
  • אסאדו מיושן התלוי מעל להבה עד שהוא מוכן על כל רבדיו.
  • חלקי עוף כמו כנפיים פיקנטיות או סטיק עוף.
  • המבורגר בטיב מעולה.
  • נתחים של סינטה משובחת.
  • צלעות כבש.
  • נתח קצבים.
  • פריטים נוספים בהתאם לבקשתם של המארחים.

באירוע הכולל בשר על האש הגרילמנים מזרימים מגשי בשר מתחילת האירוע ועד סופו. הם מגישים לקהל היצע נרחב מאד של סוגי הבשר השונים כך שכל אחד מהם מניח על צלחתו את הסוג המועדף עליו ונהנה מכל ביס.

טיבו של הבשר בקייטרינג

לאור העובדה שחברת הקייטרינג רוכשת כמויות גדולות של בשר עבור אירועים רבים שבהם יש דרישה לאופציית בשר על האש, הם בוחרים ספקים ייחודיים שמוכרים להם נתחים מיוחדים וברמה גבוהה ביותר. האיכות והטריות היא חסרת פשרות ולכן כשמניחים את המוצרים השונים על הגריל התוצאה היא מעדן. 

דילוג לתוכן