חייגו עכשיו!ייעוץ בוואטסאפ

תפריט קייטרינג

תפריט קייטרינג

תפריט קייטרינג

חוגגים אירוע מיוחד, חתונה, בר מצווה, יום נישואין, מסבת אירוסין, שבת חתן ועוד, לאוכל שתגישו באירוע תהיה השפעה רבה על הצלחת האירוע.

המפתח להצלחת האירוע הוא בבחירת חברת הקייטרינג ובבחירת התפריט. אנו בחברת "נויה פוד" צברנו ניסיון רב בקייטרינג לאירועים מכל הסוגים. את הניסיון והידע שרכשנו נשמח להעמיד לרשותכם ולעזור לכם בבחירת התפריט.

 

תפריט קייטרינג –8 דברים שיש לקחת בחשבון כאשר אתם בוחרים תפריט לאירוע

בעת בחירת תפריט קייטרינג לאירוע חשוב לקחת בחשבון את קהל היעד האמור להשתתף באירוע ואת סוג הקהל.

אם קהל האורחים שלכם מורכב ברובו מאורחים מבוגרים, הם ודאי יעדיפו תפריט קלאסי של שלוש מנות, מנת פתיחה, מנה עירית וקינוח. במרכז המנה תעמוד מנת חלבון, בשר או דגים ולצדדם תוספות.

אם הקהל שלכם מורכב מאנשים צעירים, כדאי להציע להם תפריט צעיר כמו סושי, פשטידות, סלטים עשירים ומגוונים וקינוחים מעוצבים ויוקרתיים. סגנון ההגשה המתאים לצעירים הוא באמצעות מזנון. הקהל הצעיר, הוא קהל דינמי, תוסס וקופצני, הוא ישמח לגשת למזנון, למלא את הצלחת באוכל ובדרך לפגוש חברים וידידים, שאינם יושבים אתם בשולחן, לפטפט קצת וליהנות.

אם יש לכם בקהל אורחים טבעוניים או צמחוניים אתם צריכים לדאוג להם לכמה מנות צמחוניות טעימות ומעוצבות. בחירה בתפריט טבעוני אינה מילה נרדפת לתפריט טעים פחות או להתפשרות, להיפך טובי השפים באולמות האירועים יודעו להכין לכם מנות מיוחדות כמו ירקות ממולאים, פסטה במגוון רטבים, פשטידות, משקאות מיוחדים כמו משקה הרוזטה המוכן על בסיס שקדים או משקאות מתמרים מיוחדים וקינוחים מעוצבים מפירות העונה.

אם בין האורחים שלכם יש אורחים שומרי כשרות כדאי לבחור חבר קייטרינג בעלת תעודת כשרות. זה יהיה מראה עגום מאוד אם כמה מהאורחים, אפילו מספר קטן, ישב מול מנות האוכל המעוצבות ולא יוכל לטעום מהן.

את התפריט כדאי להתאים לעונות השנה ולשעה שבה נערך האירוע. אם האירוע שלכם נחגג בימי החורף הקרים, מומלץ להוסיף קדירת מרק חמה ומשביעה לאורחים, אם האירוע שלכם נחגג בימי הקיץ החמים, הגישו לאורחים מבחר גדול של סלטים טריים ורעננים ופירות העונה כמו אבטיח, מילון, ענבים ועוד.

כאשר אתם עורכים אירוע בשעות הבוקר מומלץ לבחור תפריט חלבי. תפריט בשרי הוא תפריט כבד יותר המתאים לאירועים הנערכים בשעות הערב או בשעות הצהריים המאוחרות.

אם אתם עורכים אירוע בחיק הטבע, על שפת הים או בשמורת טבע, מומלץ לכם לבחור תפריט של בשר על האש. הישראלים אוהבים בשר, הם נהנים מריח הבשר הנצלה על האש ומטעמו המשובח. לצד הבשר כדאי להוסיף תוספות המורכבות מפחמימות, תפוחי אדמה, צ'יפס או אורז וסלטי ירקות קלים, רעננים ומשובחים.

כתבות נוספות:

דוכני מזון לאירועים

קייטרינג בשרי כשר למהדרין

דילוג לתוכן