חייגו עכשיו!ייעוץ בוואטסאפ

אוהבים בשר? קייטרינג בשרי כשר בשבילכם

אוהבים בשר? קייטרינג בשרי כשר בשבילכם

לפרטים נוספים חייגו 072-2119587

הולך להיות טעים!

אוהבים בשר? קייטרינג בשרי כשר בשבילכם

אוהבים בשר? מוכנים לאכול בשר איכותי וטרי מדי יום? מעניין אתכם מאד אופן הבישול, הצלייה על האש או העישון של בשר?

אם כל התשובות נכונות, ואתם מתכוונים לארח בזמן הקרוב, יש לנו את הפתרון המושלם עבורכם.

קייטרינג בשרי כשר משובח, עם בשר איכותי וטרי לעילא, מגיע לצלחת בדיוק איך שתבחרו.

מעושן, צלוי, מבושל, על האש, אסאדו – והכל מתובלן ועשוי כהלכה, נמס בפה, עם טעם של עוד ועוד.

עונג מושלם לאירוח מושלם. קרנבל שלם של טעמים וריחות.

את הקייטרינג אפשר לעשות בצורת דוכני מזון, בצורת בופה חפשי או בצורה המסורתית של ישיבה סביב שולחן.

הבשר על גווניו כמובן כשר למהדרין בהשגחת הרבנות הראשית והבד"ץ.

אירוח על טהרת הבשרי הוא אירוח שיש בו ערך מוסף, ראשית על העוסקים במלאכה לאהוב בשר מהנשמה, לאהוב להכין את הבשר ולהגיש אותו ולהקפיד על הפרטים הקטנים.

שנית, יחד עם הבשר בא אלכוהול במינון מדוייק, השילוב בין בשר למעט אלכוהול הוא שילוב שמכניס לאווירה קלילה ונעימה.

קייטרינג בשרי יוצר הווי וחווית אירוח מסוג שונה, אתם המארחים אוהבי בשר, וכן סוג האורחים שהזמנתם. חוויה שמקרבת ופותחת לבבות, משדרגת ומעלה את האירוע לרמה כזו שיעבור זמן רב עד שהוא ישכח – אם בכלל.

על מנת לעשות אווירה קלילה וזורמת, ניתן לפזר דוכנים במתחם מקום האירוע, כאשר כל דוכן מגיש סוג אחר של בשר.

דוכן שווארמה

דוכן אסאדו

דוכן בשר מעושן

דוכן על האש

ועוד דוכנים לפי רצונכם.

האפשרויות באירוח שכזה הן  רבות – משום שסוגי הבשר רבים ומגוונים – עוף וחלקיו, כבד, בשר בקר ובשר צאן. מכל סוג כזה ניתן לעשות מטעמים בלתי נשכחים. בעונה סתווית או חורפית ניתן גם להגיש מרקים עם בשר בתוכם, כדי להשלים את החתיכה החסרה הזו – חם בבטן חם בנשמה.

הבונוס הגדול הוא שבשר מכיל ויטמין B12, חלבון וברזל, כך שבנוסף לטעמים המשובחים, הבריאות נלקחת בחשבון, אז באתם לאירוע, זללתם בשר טעים אבל אתם גם יודעים שזה לא לשוא – בשר הוא בריא.

אירוח על טהרת הבשר אפשר לעשות בכל מקום בטבע, לצד נופים וריחות טבעיים, לעצב מתחם באופן נוח, ולשבת ולהנות מהבשר על גווניו

בנוסף לאוכל הבשרי ניתן להזמין קינוחים הולמים ושתיה קרה וחמה שהולמים היטב את סוגי הבשר.

כאשר החלטתם כי זהו סוג האירוח שתרצו, מומלץ לבקר במקום ולראות בעינכם את ההקפדה על ההיגיינה, את אופן שמירת הבשר, לברר אם האנשים העושים את המלאכה אוהבים לבשל על מנת לענג אחרים, ואם המחירים סבירים.

ליד הבשר ניתן להגיש סלטים מסוגים שונים, כדי שלגוף יהיה קל יותר לעכל, וכדי להוסיף בריאות ומלאות.

אז הבנו שאירוח על טהרת הבשר יכול להיות מגוון מאד, טעים מאד, משתלם מאד (בשר משביע מאד) וחוויתי מאד.

הבנו גם שעל מנת לעשות אירוע שכזה צריך לאהוב מאד בשר וצריך גוף שמשתוקק לבשר על סוגיו.

אם הכל כלול – טעם, ריח, חוויה, בריאות והנאה – לא תקפצו על המציאה?

ברור שכן.

להתראות אירוע הבא שלכם.