באירועים רבים ממתינים לאורחים ברחבת הכניסה כמה דוכנים של אוכל. אלו הן מנות הפתיחה כדי לפתוח לאורחים את התיאבון, כיוון שברור שאנשים רבים נסעו דרך ארוכה עד ההגעה למקום האירוע ולכן זה הזמן לפנק אותם.
המטרה היא ליצור כמה דוכנים שעל כל אחד מהם מונחים מגשים צבעוניים, של סוג ספציפי של מזון. ההיצע הגדול יוביל לכך שכל אחד מהמוזמנים יתמקד בכמה דוכנים שבהם מוגשים מטעמים בטכניקות בישול מתקדמות, אשר לבטח כלאחד מהם יאהב. כך האורחים נודדים בין הדוכנים השונים ונהנים מהטעימות המוגשות בכל אחד מהם.
תשומת לב מיוחדת מוקדשת בחשיבה גם לצמחוניים ולטבעונים, כדי שגם להם יהיה מבחר של מטעמים המתאימים לסוגי המזון שאותם הם נוהגים לאכול.
להזמנת דוכני אוכל לאירועים חייגו עכשיו: 072-2119587
שפע של דוכנים המציעים מגוון רחב מאד של אפשרויות
המארחים נחשפים לכל סוגי הדוכנים האפשריים ומתוכם הם בוחרים את סוגי המזון המועדפים עליהם. בין האופציות קיימים המבורגרים בלחמניות רכות המוצעים לקהל עם שפע של ירקות כמו עגבניות, חסה ומלפפון חמוץ, שווארמה פרגיות שאפשר לקבל בצלחת או לחילופין בתוך פיתה עם תוספות כמו טחינה או סלט חריף. דוכני מזון המייצגים תרבויות הקיימות מעבר לים, כמו מאכלים מקסיקניים, טורטיות עם אבוקדו ובשר או עוף, ממרח סלסלה פיקנטית, או שעועית שחורה, גוואקמולה והמון נאצ'וס.
מי שמעדיף את המטבח האסייתי ייהנה מכמה סוגים של דים סאן צבעוני, נודלס מסקרנים, פריקסה יפני והלחמניות המפתיעות של איצ'ה באן עם מילויים מסקרנים.
ברוב האירועים המארחים מזמין גם דוכן שעליו מניחים מגשי סושי צבעוניים וענקיים ובהם היצע עצום של כל סוגי סושי וזאת כיוון שמאכל זה הוא האהוב ביותר על הקהל.
אוהבי הדגים ייהנו מדגי איכות מטוגנים בסגנון פיש & צ'יפס או מגוון דגים אחרים שיוגשו כמו סלמון קריספי או סביצ'ה דגים. בטבון יאפו עבור האורחים המון פוקצ'ות שעליהם יונח בשר טחון, או המון ירקות ואין כמו מאכלים קריספיים חמים וטעימים.
במקומות רבים אוהבים להציב גם דוכן ישראלי ובו צלחת ענקית של חומוס הכוללת גם גרגרי חומוס מבושלים, פטרוזיליה, טחינה ושמן זית ולצידה מגישים פיתות חמות וכדורי פלאפל טעימים במיוחד.
הירקות הטריים והמבריקים מוגשים במגשים גדולים ועליהם מבחר גדול של ירקות צבעוניים החתוכים בקפידה, או בכמה סלטים מסקרנים שכל אחד מהם מכיל כמה סוגים של ירקות.
טעימה ועוד טעימה מהמאכלים המוצלחים ביותר
האורחים מסתובבים בין הדוכנים ונהנים ממנה נוספת של פריט מסוים שהיה אהוב עליהם במיוחד, או טעימה של מאכל שהם עדיין לא ניסו.
במקרים רבים המוזמנים נהנים כל כך מהמגוון העשיר בכניסה לאולם האירועים, שהם מרגישים שבעים והם לא אוכלים מהמנה העיקרית או אוכלים ממנה כמויות קטנות בלבד.