מתכון לצ'ורוס
לפרטים נוספים חייגו 072-2119588. הולך להיות טעים!

מתכון לצ׳ורוס:
250 גרם חלב
100 גרם חמאה
8 גרם סוכר
2 גרם מלח
210 גרם קמח לבן מנופה
2 בייצים בגודל L
1 ליטר שמן לטיגון
לציפוי:
200 גרם סוכר
חצי כפית שטוחה קינמון טחון
גנאש שוקולד:
250 מ״ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר איכותי
אופן הכנה:
שמים בסיר קטן את החמאה, המלח, הסוכר והחלב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש ומצננים מעט.
מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ-5 דקות, עד לצינון התערובת.
מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי תנועה.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
ממלאים שק זילוף בתערובת.
מותחים מעל הסיר חוט שפגאט בין שתי הידיות שלו, על מנת לקבל צ'ורוס אחידים ויפים.
מזלפים את הצ'ורוס לתוך השמן החם מהבצק וחותכים בעזרת החוט המתוח.
אפשר להשתמש גם ב
✂️
✂️
מזלפים לשמן את האורך הרצוי וגוזרים בעזרת המספריים ומטגנים עד שהצ׳ורוס יזהיב.
מעבירים מיד למגש עם סוכר וקינמון, מגלגלים עד שהצ'ורוס מכוסים ומגישים חם.
לגאנש שוקולד:
מביאים לרתיחה את השמנת ומסירים מהאש, מכניסים פנימה את השוקולד חתוך לקוביות קטנות ומחכים מספר דקות ומערבבים היטב בעזרת מטרפה.
מפה אתם יודעים כבר מה לעשות
?
?
?