בדוכן סושי שלנו תמצאו
מגוון סוגי סושי, מבחר של סוגי דגים וטעם גן עדן
אז מה בתפריט?
סוגי סושי:
- אינסייד אאוט
- פוטומאקי
- מאקי
סוגי דגים:
- סלמון
- טונה
- בס
- דניס
סוגי ירקות:
- גזר
- בטטה
- אבוקדו
- מלפפון
- צנון יפני
- קנפיו
- בצל ירוק
והכל מוגש על צלוחיות קטנות . ועם רטבים ומקלות אכילה
הדוכן שלנו דקורטיבי ויפה,הסושי מוגש על סירת עץ או בוצ'ר יפה שאנחנו מניחים אותו על אקווריום של קרח ונתחים של דגים כגון סלמון וטונה,לצד פרחים אכילים ודקורציות ,אנו מכינים את הסושי במקום ולעיניי האורחים שלכם וגם לפי בקשת האורחים
אנו יודעים גם להתמודד עם אלרגניים-הריוניות-טבעוני וצמחוני
אהבתם? בואו נסגור תאריך:
דוכן סושי מקצועי
סושי זה כבר מזמן לא מאכל ששייך רק לתרבות היפנית ורק ליפנים. הסועד הישראלי כבר גילה את הסושי לפני שנים רבות ובכל שנה המאכל היפני האהוב בכל העולם הך לאחד המאכלים הכי פופולאריים בארץ. אין כמעט אדם בארץ שלא הזמין דוכן סושי בחייו ולא סתם.
דוכן סושי- הדרך הכי נוחה לארח:
בחלק מהאירועים אנחנו עדיין מבשלים ואופים עורכים ומגישים ובחלק מהאירועים אנחנו כבר יודעים שהדרך הכי טובה להתמודד עם כמות האורחים והניקיון היא להזמין קייטרינג. עכשיו תחברו את צורת האירוח- קייטרינג, לסוג האוכל האהוב על האורחים- וקיבלתם, נכון מאוד דוכן סושי.
דוכן סושי הוא הדרך הכי נוחה לארח- מדובר באוכל בריא, קל ומהיר להכנה, מגיע טרי במגוון גדלים וסוגים וכמובן מותאם בכמות שלו לכמות הסועדים. גם ילדים קטנים וגם מבוגרים אוהבים סושי ולכן מדובר בקייטרינג שמתאים לכולם. כל מה שאתם צריכים זה להחליט איזה סושי אתם אוהבים ולעדכן מהי כמות האנשים שאתם מארחים ובהתאם לזה להזמין קייטרינג, דוכן סושי כמובן!
דוכן סושי- אי אפשר לפשל:
באמת שאי אפשר, או יותר נכון קשה מאוד עד בלתי אפשרי לפשל בדוכן של סושי. הדבר היחיד שאתם צריכים לעשות זה לבחור בחברת קייטרינג הנכון (רמז רמז, אנחנו) ואז כמובן שאתם יכולים להיות רגועים לגבי האיכות, הטריות והמהירות של המנה.
חברת דוכנים שמתמחה בהכנת סושי לאירועים יודע לבחור ולברור את חומרי הגלם הנכונים על מנת ליצור את הסושי הטוב והטעים ביותר. דואגים למרכיבים איכותיים, לדגים טריים, לרמת הכנה מדויקת של האורז, לתיבול המדוייק וכך יוצרים סושי במגוון טעמים, שילובים, גדלים ומתאימים אותו לקהל.
הסושי יכול להיות עם דגים, הסושי יכול להיות צמחוני והסושי גם יכול להתאים לקהל הטבעוני. כמו כן מדובר במאכל שמתאים לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב ובנוסף להכל הוא מתאים בין הארוחות כשרוצים לנשנש או כפתיח לארוחה ולאו דווקא כארוחה מלאה.
בדרך כלל רוב האנשים חושבים שסושי הוא טעים, הוא מתאים לכולם, אפשר לאכול אותו תמיד, ואפשר להתאים אותו לכל קהל יעד. מכוון רחב של רטבים וטעמים, וכל האורחים יכולים ליהנות ממנו. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להזמין.
אנחנו נגלגל, נבשל, נהדק, נכין את הרטבים, נעצב את המגש ונשלח אליכם את המגש או את המגשים לפי מה שתבחרו ותאהבו ואנחנו מתחייבים שתקבלו את הקייטרינג הכי מושקע, טרי, טעים ואיכותי!