דוכן איצ'י באן
איצ׳י באן לחמניות באן מאודות בכליי במבוק מסורתיים
ומוגשות עם תבשיל בקר יפני, עלי בייבי, וקרם אבוקדו.ומילוי צמחוני של כרוב כרובית וחצילים בטריאקי,
דוכן איצ'י-באן של נויה פוד מספק חוויה מושלמת לאירוע שלך, לחמניות ענניות שיספקו לאורחים שלך לקבל טעם אותנטי ומיוחד מהמזרח. הדוכן מציע לאורחים לחמניות באן מאודות המוגשות בכלי במבוק מסורתיים
אצלנו תוכלו למצוא לחמניות בשלל צבעים, אנו מכינים את הלחמניות בעבודת יד.
הלחמניה מאודה בתוך כליי במבוק מסורתיים,ומוגשת במילוי אסאדו מפורק לרוב, ואצלנו היא מוגשת עם כוסברה קראנץ' בצל וספייסי מיונז או איולי קארי.
לחמניית הבאן תפסה פופולריות בישראל והיום תמצאו אותה בכל מקום החל ממסעדות שף יוקרתיות, שפים פרטיים ובתי מלון, כי בנינו מה יותר טעים מלחמינה חמה ועננית במילוי בשר שומני ורך כמו אסאדו? אז המלצה שלנו, באן אסאדו או איך שאנחנו מכנים אותו איצ'י באן הוא מוצר חובה באירוע שלכם.
מתכון ללחמניית באן בייתית- אתם חייבים לנסות בבית
מצרכים: מכניסים לתוך מיקסר{חובה}
490 גרם קמח
40 גרם סוכר
10 גרם שמרים יבשים
2 כפות שמן
240 מל מים:
ולקראת סיום כפית מלח
לשים את כל המרכיבים ביחד כ5 דקות עד לקבלת מרקם רך וקטיפתי{אם לא תוסיפו מעט מים}
מוציאים להתפחה בתוך מקום סגור,עד להכפלת הנפח {בערך כשעה}
ולאחר מכן מוציאים את הבצק ומוציאים אוויק מהבצק ומתחילים לשקול 40 גרם כל יחידה, יוצרים כדור קטנטן ומניחים בתוך כלי אידוי על נייר אפייה ובמרחקים בין אחת לשנייה כי היא הולכת לתפוח, נותנים ללחמניות לתפוח עד הכפלה ואז מניחים על סיר מים {שלא הורתח מראש!} ונותנים ללחמניות לשבת על האש כ20 דקות ואז פותחים את המכסה לאט לאט שלא יצנחו. לאחר מכן להוציא מהאש ולנסות להוציא אותם גם מהכלי אידוי בהקדם כי הלמטה עוד מזיע ומרטיב את הלחמנייה, ואחרי שהלחמניה מתקררת אפשר לחתוך אותם לצורה שאתם רוצים ולאדות שוב כ10 דקות, ולשים את המילוי שלכם,אגב ניתן להקפיא את הלחמניות כחודש לפחות
טיפים להצלחה בטוחה בהכנה:
1- לתת למיקסר לעבוד כמה שיותר
2- לא לוותר על שעה התפחה
3- שמניחים את הכלי אידוי על הסיר אז אך ורק מים קרים ואז לחמם
זה אומר שבנגלה הבאה המים שלכם חמים אז לשפוך ולעשות שוב
4- לחתוך את הלחמניות רק כשמתקררות
שאלות תשובות:
רצוי מאוד כ12 דקות על מים רותחים כמובן,ניתן לעשות גם מקמח מלא ללחמניה בריאה יותר
כמה זמן לאדות את הלחמניות אחרי ההכנה?
האם ניתן לעשות באן מקמח מלא?